Zamieszczone przez Emil
[O1] Alufelgi ronal R47 czy będą pasowały do grafitowej octy
Zwiń
X
-
[O1] Alufelgi ronal R47 czy będą pasowały do grafitowej octy
mam zamiar zakupić aluski ronal R47 i mam dylemat czy nie znikną mi na grafitowej octavi combi . samochodzik dodatkowo zamierzam wyposarzyć w częściowy zestaw (przednia nakładka na zderzak i nakładka na tylny zderzak) on road miloteka i nakładki na nadkola wszystko w kolorze matowego aluminium oraz lotkę miloteka na tył felgi (i tu kolejny dylemat) w przedziale miedzy 16" a 18". bedę wdzieczny za opinieZałączone plikiOctavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
-
-
brudnyhary, mi sie osobiscie felga bardzo podobaja wejdz sobie na www.alcar.pl i tam jest konfigurator felg. Ronali akurat nie maja ale mozesz sobie zobaczyc jak wygladaja podobne (niektore Dezenty). Ja tak dobieral swoje, jpg autka z konfigratora i fotka felg i ogien :twisted: ja wybieralem wydaje mi sie dosc mocno nietypowe jak do Octavii (wygiete riale, ale modelu nie pamietam ) ale nie zaluje!
Lotke moze sobie odpusc (moim zdaniem)
Te felgi co Tymon, pokazal tez sa miszcz :PBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
wszystko fajnie ale nadal moje pytanie zostaje bez odpowiedzi " czy nie zleją sie z autkiem"
Zamieszczone przez PurchawaA mi sie ta lotka zawsze podobala i u siebie bede tez taka zakladal, ale to do body kitu neo.Octavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr T.czyli IMO, tak średnio ciekawie niestety.Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
Komentarz